Kettlebell Útmutató – fogyás, Fitnesz Eszköz

A kettlebell a leghatékonyabb képzési eszköz, hogy elérje a képzés áramkör, vitathatóan a legidősebb. Ez azt mutatja, hogy mennyire egyszerű egy darab felszereléssel lehet, mint az új divatok. Csak akkor kell használni egy kettlebell személyes mobilitás pár négyzetméter. Ez az egyedülálló funkcionális tömeg darabokra fogják szedni a zsír, növeli a fitness, erősíti az ízületek, illetve állapota, a szervezet néz ki, mint egy sportoló.

Történelem

Fitnesz Eszköz

Kettlebell először említette az orosz szótár 1704-ben, eredetileg használni, mint a counter-súlyok a piacokon. Nem volt addig, amíg a munkavállalók a piacon kezdte el dobálni ezek az ágyú golyó körül, hogy egy új funkcionális tréning eszköz született! 1913-ban az orosz magazin, Herkules kijelentette, hogy “Nem egyetlen sport alakul ki, az izomerő, szervek, valamint a kettlebell atlétika.” Ezen kívül Oroszország kijelentette, hogy a felbecsülhetetlen értékű kondicionáló eszköz a tömegek számára, segít a személyes egészség.

Így a történelem, ha nem egy kicsit furcsa. De a kérdés az, hogy mindig kell arra, amikor közeledik az új technikák, eszközök, hol van a bizonyíték arra, hogy ez a darab a képzés berendezés működik?

Menjünk vissza, hogy Oroszország újra, mielőtt kettlebell megkapta a nemzetközi elismerést a fogyás, fitness, izmos légkondicionáló. Az 1980-as évek orosz atlétikai csapat söpört arany át, az igazgatóság az atlétika dobott események, miért, Kettlebell használták, hogy a nagyobb teljesítmény pedig kitartást! Egy másik példa, amely közvetlenül utal, hogy a két nagy nemzetek két különböző szokások képzés, ha az orosz, mind az amerikai erők találkoztam; miután a Szovjetunió felbomlott, s elkezdett versenyeznek egymással. Az Amerikaiak használt nyomja meg a ups, mint egy teszt, fitness, míg a kettlebell snatch teszt által használt az Oroszok. Az Amerikaiak volt egy nyugtalanító felfedezést! Mi lett az eredménye?

“Mi lenne, teljesen kimerült, de az Oroszok sem fogása a levegőt.” Azt mondja, tagja az amerikai Tengerészgyalogosok. “Kiderült, hogy minden dolgozó a kettlebell!”

Az Egyesült Államok Titkos Szolgálat már bevezette a 10 perces KB vizsgálat a rendszeres képzés (10 perc, max. rep kikapja a 24kg = 250 ismétlés).

Kettlebell Edzés

kettlebell hinta

Hallottuk az eredmények. Nyilván működik, de mi edzés rutinok, gyakorlatok a kettlebell?

Kettlebell lehet határtalan, ha hajlandó tovább fejlesztése a képzés, majd nyomja meg a test. Ez egy olyan típusú funkcionális képzés, amely összetett mozgások (teljes test gyakorlatok), hogy maximalizálja az edzés elérni a céljaidat gyorsabban!

A swing az első lépést, hogy bárki is megtanulni, s az átjáró is progresszió. Sok gyakorlatok elérhetővé, ha már elég magabiztosnak, mint a kettős hinta, tiszta célpontot. További KB edzés rutinok, kérjük, látogasson el a Kettlebell edzés kiválasztása, vagy akár a hozzászólást saját edzés videó, vagy edzés.

Csak azt szeretném, hogy küldjön egy rövid üzenetet, hogy a hölgyek ott. Kettlebell; bár súlyozott gyakorlat, ne alakítsa át, hogy a testépítő! Ők azonban farag, átalakítja a testet, csökkenti a zsír, alakformálás a tested. A legtöbb gond lesz a figyelem. Továbbá a lány barátai lehet kezdeni, hogy egy kicsit féltékeny az új vékony testalkat. Bizonyítja, mennyire hatékonyak tudnak lenni látható Lauren Brooks, aki a kettlebell edzőm, használt őket utáni terhesség, meghökkentő eredményeket. Javasoljuk, hogy egy pár cikket írt “a Kettlebell az anyukák”, illetve “Az kell, hogy a vonat, mint egy ember.” Keresés a személyes weboldal a Google.

Még egy utolsó pont, hogy arról, kettlebell, amelyet figyelembe kell venni a fedélzeten. Mivel a nagy sokoldalú ez a tréning eszköz, valamint a sikeres fogyás, állóképesség, kitartás, alakformálás, sokkal több… VÁLNAK ADDIKTÍV!

Hol kezdjem

Kettlebell edzés lehet olyan kemény, mint akar. Kezdjük azzal, hogy miért nem próbálja meg egy barátom kettlebell. Ezzel a módszerrel megállapítható, hogy a tömeg azt szeretné, hogy használja-e vagy sem, hogy élvezni. Ha egyedül a kettlebell akkor javasoljuk a következő súlyokat. 8 kg / 12kg nő 12 / 16kg a férfiak. Londonkettlebells.com minőségi kettlebell külön-külön, vagy beállítja, hogy pl. egy kezdő készletet, vagy Spártai beállítva. Én személy szerint venni őket, köszönhetően a kiváló befejezni az kezeli, festeni. Ez csökkenti a súrlódást az ujjait, s ami a legfontosabb, megáll a kezében jön ki!

Amint a kettlebell vásárolt fontos, hogy megtanulják, hogyan kell használni őket megfelelően. Ez megakadályozza, hogy a sérülések, rossz formában, emlékszem, hogy a kettlebell veszélyes lehet. Kezdetnek jó lenne venni egy kettlebell DVD-t, azt javaslom, Steve Cotter. Miután megtanulták a megfelelő technikákat, itt az ideje, hogy elkezdje a fitness, fogyás. Teljes kellett kezdő elindul egy intervallum edzés alább látható. http://eroteljesereje.info/

Kezdőknek Időközönként: 20 második hinta, majd egy 10 percet pihenni.

Itt az a cél, hogy ha lehet, növelje hányféle végre minden egyes alkalommal. Ezt az első héten, vagy úgy, hogy létrehoz egy erős platform dolgozni. Ha úgy érzi, benne a Kettlebell akkor miért nem próbálja meg az edzés, vagy hozzáadni, tegye a saját. Továbbá, ha valami nagy eredménye ez a csodálatos funkcionális súlyt, majd mondd el az embereknek hozzáadásával egy ajánlót blog, kiküldetés megjegyzést itt, vagy a hozzá egy videó magát a cselekvésre.

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.